VIEW
Gyáli esküvői fotózás-Fenyvessy Andrea Fotográfia

April 6, 2024

Esküvő

Gyáli esküvői fotózás-Fenyvessy Andrea Fotográfia

Meghitt családi kis esküvőt örökíthettem meg Gyálon. Rendkívül szeretek ilyen  családias esküvőket fotózni, ahol stresszmentes a pár és szabad kezet kapok az alkotáshoz. A legszebb esküvői képek ilyenkor készülnek!

Egy szokatlanul meleg, már szinte nyári április szombaton kezdtük a fotózást az izgatott vőlegénnyel. Az első pillantás a gyáli házasságkötő terem előtti kis parkban történt, ahol bőven hagytam időt a fiataloknak, hogy kigyönyörködjék magukat egymásban! A programot egy rövid és gyors kreatív fotózással folytattuk, amiből azért közel 80 kép készült. Rengeteg lehetőség van minden helyszínben , ha az ember elég kreatív . Mivel a párral már előzőleg készítettünk közös jegyes fotózást, nagyon  hatékonyan tudtunk fotózni. A képek magukért beszélnek!

A szertartás a gyáli polgármesteri hivatalban volt megtartva és a pár saját fogadalomtételei tették igazán meghitté. Homokceremónia és a szülők köszöntését követően egy kis koccintással ünnepeltük a fiatalokat. A csoportképeket szintén a gyáli hivatal előtt fotóztuk, ahol megtörtént a csokordobás is!

A vacsora előtt még maradt egy szabad negyedóránk és még a gyáli Millenium parkban nyíló lilaakácokkal is tudtunk egy pár kreatív esküvői fotót is készíteni. A finom vacsorát kötetlenül és családiasan fogyaszthatták el a vendégek, amit egy meglepetés torta koronázott meg, amit az örömanya és a menyasszony húga készített.

Rendkívül megtisztelő mikor kis esküvőkre egyetlen szolgáltatóként engem választ a házasodó pár. Tudom, hogy nem óriási költségvetéssel megszervezett esküvők ezek és ezért különösen fontosnak érzem, hogy maximálisan túlszárnyaljam az elképzeléseket! Én azt vallom, hogy a legkisebb szűkkörű esküvő  is megérdemli, hogy méltó módon legyen megörökítve az utókornak.

Szeretettel várom a hozzám forduló párokat és örömmel örökítem meg leszebb napotokat!

gyál esküvői csokor
Gyáli esküvői fotózás
Gyáli esküvői fotós

gyáli esküvői fotós
gyáli esküvő
esküvői fotózás Gyálon